Home
Карта на офисите
Фирми
Продукти
Услуги
Информация
За Сайта
Здравейте Поставете безплатна реклама за вашата фирма тук. Нека всички знаят за вашият офис или магазин.
Николай Славков

Връзки с Инвеститори (Investor Relations)

ИЗГРАЖДАМЕ ДОВЕРИЕ И СЪЗДАВАМЕ НОВИ ВЪЗМОЖНОСТИ ЗА ВРЪЗКИ С ИНВЕСТИТОРИ, ЧАСТНИ ИНВЕСТИЦИОННИ ФОНДОВЕ И ИНВЕСТИЦИОННИ КОМПАНИИ ОТ БЪЛГАРИЯ И ЧУЖБИНА 

Бенефит България Консулт предлага услугата „ Връзки с Инвеститори“ на търговски дружества като външен изпълнител. 
Когато получите необходимото финансиране от инвестиционните Ви партньори или вече сте набрали капитали от новите Ви акционери за развитието на Вашия бизнес, Вие определено ще имате нужда от постоянно поддържане на тесни връзки с новите си Инвеститори (акционери) и дългосрочно запазване на тяхното доверие и капиталовите им вложения. С нашите професионални подходи, дългогодишна практика и досегашните успешни постижения, ние от Бенефит България Консулт ще изградим такива отношения с Вашите партньори, които и най-доверените Ви мениджъри, на които Вие възлагате изцяло бъдещето и съдбата на цялата компания за връзки с Инвеститори и бъдещи партньори, никога не биха били помислили да имат и не биха могли да поддържат. 

Когато решите да партнирате с външен изпълнител, като Бенефит България Консулт, Вие ще спестите ценно време и ще използвате контактите ни и досегашни връзки с нашия кръг от български и чуждестранни Инвеститори и фирми. Ще получавате информация и за други възможности за инвестиране не само във Вашия сектор, а и в много други области на икономиката.

Всички бизнес отношения се градят единствено и само на доверието между партньорите.

Ние се ангажираме да представяме пред Вашите акционери и други заинтересовани страни цялостна финансова информация по отношение на дружеството, цените на акциите, информация за търговската дейност на дружеството, финансови доклади и презентации, организиране на събития и срещи с инвестиционна насоченост в България и Чужбина с нови Инвеститори, поддържане и непрестанно обновяване на сайта Ви за връзка с Инвеститори, анализи за цялостната динамика и работа на дружеството, обучение на мениджмънта за професионално представяне пред Инвеститори, бизнес съвети към ръководството на дружеството и много други комплексни услуги, свързани с развитието на Вашия бизнес и поддържане на професионални бизнес отношения с Инвеститори.
Цена : 0.00 лв. без ДДС
Намита се в : Главният , Николай Славков,
SEO оптимизация Web дизайн (design) и изграждане на web сайтове (site). | Изгодни почивки | Фирми | Мобилни устройства | Коли
Copyright © 2007 www.RadoSi.com . All rights reserved.